Home > Nieuws > VisualMedia houdt WK-actie voor bedrijven

VisualMedia houdt WK-actie voor bedrijven

24 juni 2014

Het team van VisualMedia webdesign & internetmarketing trapt elke pauze graag buiten een balletje. Dat is leuk, gezond én goed voor de teamgeest. Daarom organiseert VisualMedia tijdens het WK voetbal een ludieke WK-actie voor bedrijven uit de regio. Deelnemers kunnen punten verdienen en zo kans maken op leuke prijzen voor henzelf en het bedrijf. Strijd tegen collega's om de eer en tegen andere bedrijven om de hoogste score en mooie prijzen!

WK-actie VisualMedia

Voor het pand aan de Van Limburg Stirumstraat 50 in Hoogeveen staat een opvallend WK-bord met vijf gaten, waarop deelnemers hun voetbalkwaliteiten kunnen beproeven. Daarnaast is er een WK-quiz, waarmee deelnemers een eventueel gebrek aan voetbaltalent kunnen compenseren. De gecombineerde score van deze twee onderdelen leidt uiteindelijk tot de eindscore.

Voor de nummers 1, 2 en 3 zijn leuke prijzen te winnen voor henzelf en het bedrijf. Namens uw bedrijf mag u maximaal 3 medewerkers laten meedoen. Het is natuurlijk het leukste als zij tegelijkertijd komen, zodat ze ook onderling kunnen strijden om de hoogste score. Speeldagen zijn elke werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur tot en met vrijdag 11 juli. Als deze tijden niet goed uitkomen, dan zijn in overleg ook afwijkende speeltijden mogelijk. Bel dan even met 0528-260631. Meedoen is gratis en duurt ongeveer 10 minuten.

Deelnemers en deelnemende bedrijven worden vermeld op de website van VisualMedia. Alle informatie is verder te vinden op www.visualmedia.nl/wk. Hier vindt u alles over de actie, de actuele tussenstand en video’s van deelnemers. We hopen op uw deelname en wensen uw een succesvol WK!« Terug naar het nieuwsoverzicht